Bij Gebr. Bonenkamp hechten wij veel waarde aan uw machine. Met vakkennis en een passie voor sleutelen houden onze monteurs in de werkplaats al meer dan 60 jaar uw machine in topconditie. Met een team bestaande uit meer dan 20 gespecialiseerde monteurs werken wij dagelijks aan het minimaliseren van de stilstand van uw machines.

werkplaats, gebr bonenkamp werkplaatsVakmanschap samen met professionele diagnose apparatuur, stelt ons instaat technische gebreken van de machine in kaart te brengen en goed op te lossen zodat uw werkzaamheden snel hervat kunnen worden. Vanuit drie ruim en modern ingerichte werkplaatsen in IJsselstein en Tiel onderhouden, repareren en modificeren wij uw machines met veel zorg en aandacht.

Technische problemen lossen wij niet alleen op in één van onze werkplaatsen maar ook onderweg met behulp van meerdere servicemonteurs. Gebr. Bonenkamp houdt uw machine(s) in topconditie, mede door onze passie voor sleutelen en de onderdelen die voorradig zijn in ons onderdelenmagazijn.werkplaats, gebr bonenkamp werkplaats

In onze één van onze werkplaatsen kunt u  onder andere terecht voor:

 • Reparatie & onderhoud aan machines
  • Constructiewerkzaamheden
  • Airco afvullen
  • Hydrauliek slangen persen van groot tot klein
  • Landbouw banden (de- en montagemogelijkheid)
 • Constructiewerkzaamheden
 • VCA-keuren
 • SKL-keuren (keuring voor onkruid- en boomgaardspuiten)

Een afspraak maken is zo geregeld! Klik hier voor onze contactgegevens.

Direct Service in IJsselstein: klaar terwijl u wacht

“Klaar terwijl u wacht”

In onze werkplaats in IJsselstein hebben we ‘Direct Service’. Speciaal voor kleine reparatie(s) aan uw machine wordt u direct geholpen. Zonder afspraak kunt u voor ‘klaar terwijl u wacht’- service terecht bij ons tussen 7:45 en 16:00 uur.

Terwijl wij de gewenste werkzaamheden verrichten, kunt u onder het genot van een kopje koffie gewoon verder gaan met uw werk. Dankzij onze gratis WIFI-verbinding kunt u van de wachttijd heel eenvoudig werktijd maken!

0