Ons assortiment is met veel zorg en aandacht samengesteld een bestaat uit verschillende kwaliteitsmerken. Zo heeft u diverse machines en gereedschappen van topkwaliteit binnen handbereik. Naast een breed aanbod van nieuwe machines, hebben wij ook occasions.

verkoop, verkoop gebr bonenkampHet team van vertegenwoordigers informeert en adviseert u vol enthousiasme over ons assortiment. Samen gaan wij opzoek naar de best passende oplossing met een vruchtbare samenwerking als einddoel.

Onze service stopt niet bij de verkoop van een machine. Zo brengen wij u graag op de hoogte van de nieuwste marktontwikkelingen en organiseren wij trainingen. Ook hebben we een moderne werkplaats voor onderhoud en modificatie van uw machines. Met een team bestaande uit meer dan 20 gespecialiseerde monteurs werken wij dagelijks aan het minimaliseren van de stilstand van uw machines. Technische problemen lossen wij niet alleen op onze werkplaats maar ook onderweg met behulp van meerdere verkoop, verkoop gebr bonenkampservicemonteurs.

0