Gebr. Bonenkamp is in de loop der jaren uitgegroeid van smederij naar een vooruitstrevend mechanisatie bedrijf met meerdere vestigingen. Gespecialiseerd in verkoop van onder andere tuin-, park- en landbouwmechanisatie bedienen wij zowel de zakelijke als particuliere markt. Ons assortiment is met veel zorg en aandacht samengesteld een bestaat uit verschillende kwaliteitsmerken. Zo heeft u diverse machines en gereedschappen van topkwaliteit binnen handbereik. Naast een breed aanbod van nieuwe machines, hebben wij ook occasions.

verkoop, verkoop gebr bonenkampHet team van vertegenwoordigers informeert en adviseert u vol enthousiasme over ons assortiment. Samen gaan wij opzoek naar de best passende oplossing met een vruchtbare samenwerking als einddoel. Van 0% emissie werktuigdrager, natuurvriendelijk onkruidbeheer tot precisie landbouw of intelligente robotmaaiers; bij ons kunt u terecht voor een oplossing op maat!

De service van Gebr. Bonenkamp stopt niet bij de verkoop van een machine. Zo brengen wij u graag op de hoogte van de nieuwste marktontwikkelingen en organiseren wij trainingen. Verder beschikt Gebr. Bonenkamp over een moderne werkplaats voor onderhoud en modificatie van uw machines. Met een team bestaande uit meer dan 20 gespecialiseerde monteurs werken wij dagelijks aan het minimaliseren van de stilstand van uw machines. Technische problemen lossen wij niet alleen op in één van onze werkplaatsen maar ook onderweg met behulp van meerdere verkoop, verkoop gebr bonenkampservicemonteurs. Gebr. Bonenkamp houdt uw machine(s) in topconditie, mede door onze passie voor sleutelen en de onderdelen die voorradig zijn in ons onderdelenmagazijn.

In onze vestigingen is een ruime showroom aanwezig waar u kennis kunt  maken met onze producten. Onze collega’s staan voor u klaar om u te adviseren over de juiste machine die bij uw wensen past. Of dit nou gaat om een tractor, kettingzaag of een grasmaaier; wij helpen u verder! Wij zien u graag in één van onze showrooms op maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur en op zaterdag van 08.30 – 12.30 uur.

verkoop, verkoop gebr bonenkampUiteraard is het mogelijk om uw nieuwe aankoop te financieren. Ook voor financieren geldt dat maatwerk voorop staat. U kunt kiezen uit verschillende varianten waarbij u moet denken aan looptijd, het bij te betalen bedrag en nog vele andere variabelen. Bij onze financieringen is ook een verzekering bijgesloten tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Deze gaat in bij ontvangst van de machine en loopt tot het einde van het leasecontract. U betaalt dus nooit te lang en nooit te veel.  Onze verkopers adviseren u graag bij het afsluiten van een passende financiering.

0