De nieuwe accu snoeizaag van STIHL past perfect onder elke kerstboom!

GTA 26 accusnoeizaag met AS 2 en AL 1

159,00 incl. btw

Artikelnummer: GA01-011-6910 Categorieën: ,

Beschrijving

Multifunctionele accusnoeizaag. Voor het snoeien van bomen en struiken, het volume van snoeiafval verkleinen en het zagen van hout voor houtconstructies. 1/4″ PM3-ketting voor een hoog zaagvermogen en krachtige zaagsnedes. Antislip bedieningshandgreep voor een ideale ergonomie. De ketting kan zonder gereedschap vervangen worden, flexibele beschermkap voor veilig gebruik, lastindicatie. Standaard met accu AS 2 en lader AL 1.

 

Technische gegevens

Lengte zaagblad cm 10
Nominale spanning V 11
Gewicht kg * 1,2
Kettingsteek 1/4″ P
Autonomie in sneden** 40

* Gewicht zonder accu, met snijgereedschap
** Fijnspar 10x10cm, met AS2

 

Standaarduitrusting

Efficiënte zaagketting De robuuste STIHL Picco Micro 3 zaagketting van de snoeizaag en de hoge kettingsnelheid van 8 m/s garanderen een snelle voortgang van het werk en een zuiver snoeibeeld.
Aanduiding laadstatus (led) Dankzij de goed leesbare aanduiding van de laadstatus (led) kent de gebruiker op elk ogenblik met een druk op de knop de restcapaciteit van de accu.
Lithium-ionaccu De lichte en krachtige accu AS 2 van 10,8 V staat borg voor lange looptijden en maximale prestaties.
Zonder gereedschap van ketting wisselen Dankzij het kettingwieldeksel met vleugelmoer is de ketting heel eenvoudig en zonder gereedschap te vervangen. Het is ook niet nodig om de ketting manueel op te spannen.
Soepele beschermkap Met het oog op de veiligheid is de ketting met een asymmetrische, over 90° draaibare beschermkap afgedekt. De gebruiker kan het zaagblad altijd in het oog houden. Het zaagblad kan over de volledige lengte gebruikt worden.
Praktische draagtas Bij de machine hoort een draagtas die aan de muur opgehangen kan worden en waarin de machine comfortabel vervoerd en veilig opgeborgen kan worden. De accu en de lader zijn alleen in de set meegeleverd.
0