Vertrouwd

Bonenkamp kent een zeer rijke historie. Halverwege de 19e eeuw gestart als een kleine smederij,  zijn wij vandaag de dag uitgegroeid tot een professionele onderneming in  tuin- en parkmachines en machines voor grondverzet.

Ons assortiment bestaat uit een groot scala aan gerenommeerde  merken die het totale groenonderhoud bestrijken. Kwaliteitsmerken als  Honda, Stihl en Toro sieren ons assortiment en vertegenwoordigen wij als dealer of importeur.

Zowel particulieren als professionele gebruikers kunnen wij een pasklaar antwoord geven  op alle vragen aangaande de machines voor het (groen) onderhoud.
Of het nu gaat om een compacte maaier voor een siertuin of een gespecialiseerde machine voor professioneel onderhoud van een golfcourse of sportveld, ons deskundige en professionele verkoopteam adviseert u graag.

Vanzelfsprekend ontvangen wij u graag in IJsselstein. Indien u van tevoren een afspraak maakt, bent u er zeker van dat één van onze verkoopmedewerkers aanwezig is zodat we royaal de tijd voor u kunnen nemen.

Ook op after sales gebied bent u bij Bonenkamp aan het juiste adres.
Ons team van vakkundige monteurs in zowel de binnen- als de buitendienst staan voor u paraat.
Al onze medewerkers zijn uitstekend geschoold en volgen ook regelmatig cursussen zodat up-to-date kennis van onze technische medewerkers gewaarborgd blijft. Bovendien beschikken wij over een compleet uitgerust en  modern onderdelenmagazijn waaruit veel onderdelen rechtstreeks uit voorraad worden geleverd. Gebr. Bonenkamp doet alles met maar een doel voor ogen: optimale service verlenen aan al onze klanten!

Bonenkamp Techniek en Handel b.v.  is voor VCA en Inspectiesystemen gecertificeerd. Dit houdt in dat wij voldoen aan alle verplichtingen vanuit de ARBO-wetgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn.

U merkt het: Bonenkamp Techniek en Handel heeft professionaliteit, service en kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Ervaar het zelf.  U bent van harte welkom.

showroom_homepage

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

    0