Bonenkamp Techniek en Handel b.v. is trots op haar rijke historie die teruggaat naar halverwege de 19e eeuw. Voortgekomen uit een kleine smederij aan de Zandweg in De Meern, is het bedrijf vandaag de dag uitgegroeid tot een landelijk opererend en professioneel bedrijf in tuin- en parkmachines, tractoren en werktuigen met twee vestigingen. Vanuit  IJsselstein en Tiel bedienen wij een keur aan particuliere- en zakelijke klanten.

Zonder verleden geen heden. Daarom nemen wij u graag even mee terug in de tijd aan de hand van een aantal foto’s ‘uit de oude doos’.

Stihl-machines voor het Korps Rijkspolitie ( 1975)

In 1975 was Bonenkamp al leverancier van onder andere Stihl machines aan het Korps Rijkspolitie. Op de foto is een uitrusting te zien van de in 1975 in gebruik genomen Range Rovers surveillance voertuigen.

Range Rover 1975 Stihl

Stihl apparatuur voor Korps Rijskpolitie in 1975

Originele factuur (1975)

Op de foto een factuur uit 1975. Vandaag de dag rollen de facturen volautomatisch uit het systeem maar in die tijd was een factuur maken nog ouderwets handwerk met de typemachine. We zijn al ruim 40 jaar verder en nog steeds zijn we  bedreven in het leveren van park, tuin- en landbouw machines.

factuur 1975 Gebr Bonenkamp

Originele, handgemaakte factuur uit 1975

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Live demonstratie uit 1982

Zoals u op bijgaande advertentie uit 1982 kunt zien, waren we ook in het verleden als actief  in de landbouw. De Duitse chauffeur die bij deze demonstratie was, was destijds een echte ‘beroemdheid’ in de branche.  De man stond bekend doordat hij veel Eicher folders sierde. Hij figureerde  als chauffeur  compleet met het alom bekende Beierse hoedje. De goed bezochte demonstratie verliep overigens prima, de Eicher deed het uitstekend op de zware Betuwse klei!

Advertentie 1982 Gebr. Bonenkamp

Advertentie uit 1982 van Gebr. Bonenkamp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrachtwagen uit 1984

Op deze foto uit 1984 ziet u onze toenmalige vrachtwagen. Deze wagen is inmiddels niet meer in gebruik maar de chauffeur van de huidige truck, Ad van Putten,  is nog altijd dezelfde. Over trouwe medewerkers gesproken….

Vrachtwagen 1984 Gebr. Bonenkamp

Vrachtwagen uit 1984

0