Tuinieren is in. En dat is niet zo gek, want groen om het huis zorgt voor leven, afwisseling in de seizoenen en verkoeling in de zomer. En alle tuinen in Nederland bij elkaar opgeteld zorgen voor een behoorlijke vergroening. Een gezonde, duurzame tuin moet echter goed onderhouden worden en dat zorgt weer voor ontspanning voor de tuinier.

STIHL is wereldwijd de grootste leverancier van gereedschappen voor tuin-, en bosonderhoud. Bijna iedereen kent de oranje/witte machines. De afgelopen jaren heeft er een stille revolutie plaatsgevonden, waarbij vrijwel alle benzinemachines van STIHL ook te verkrijgen zijn in een accu uitvoering. Van kettingzagen, via bladblazers naar grasmaaiers. Inmiddels heeft ruim 60% van de verkochte STIHL machines een accu. De accu’s worden met de modernste interactieve techniek opgeladen en passen in alle STIHL machines. De voordelen laten zich raden: geen lawaai, geen uitlaatgassen, geen trillingen, geen benzinekosten, geen CO2 en stikstofuitstoot en een ongekend bediengemak.

De mogelijkheden en het bediencomfort kunt u zelf ervaren tijdens onze STIHL testdag op 1 april van 10:00 tot 17:00 uur, in IJsselstein.

STIHL machines met accutechnologie maken werken in de tuin stil en comfortabel. Uw buren en het leven in de tuin zullen u dankbaar zijn. Het wordt STIHL in de tuin.

 

 

0