Gebr. Bonenkamp Techniek & Handel b.v. is per 1 maart jl. de officiële importeur voor Nederland geworden van het Duitse merk HANSA. HANSA, gevestigd in Sellingen (Duitsland), is gespecialiseerd in grafdelfmachines en transportvoertuigen.

Met het importeurschap van HANSA breidt Gebr. Bonenkamp haar landelijke activiteiten in de Tuin & Park branche uit. Hofstede Timmerman zal als dealer haar klanten en gebied blijven bedienen, zoals u van hen gewend bent. ‘Wij zijn erg trots om de kwaliteitsproducten van HANSA te mogen vertegenwoordigen en hiermee, na enkele jaren, wederom actief te zijn in deze markt’, vertelt Dian van Est, algemeen directeur bij Gebr. Bonenkamp. Van Est: ‘Net als HANSA streven wij naar de beste kwaliteit en duurzaamheid van het product in combinatie met de beste service en dienstverlening. HANSA past perfect bij de tal van A-kwaliteitsmerken die wij als Gebr. Bonenkamp aanbieden’.

Gebr. Bonenkamp heeft vestigingen in IJsselstein en Tiel en is al 60 jaar een landelijk bekende speler in de verkoop, onderhoud en reparatie van landbouw- en tuin- & parkmachines. Gebr. Bonenkamp is reeds importeur van o.a. Agria, Sembdner en BeachTech.

Wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Gebr. Bonenkamp via: 030-6880999 of via verkoop@gebrbonenkamp.nl. Ook kunt u hier terecht voor meer informatie over het Hansa assortiment.

0