Chris Voets is sinds 1 juli 2022 aangesteld als de nieuwe directeur van Gebr. Bonenkamp in Tiel. Voets brengt ruime nationale en internationale ervaring in landbouwmechanisatie mee: hij werkte eerder voor onder andere New Holland, Kramp en Alamo Group.

Ik ben trots op de kans die ik bij Gebr. Bonenkamp krijg”, zegt Chris Voets. “Het is mijn ambitie om dit mooie bedrijf samen met mijn team verder te laten groeien, met als pijlers: service, kwaliteit en vakmanschap.” Ook Stans van de Wetering, Algemeen Directeur van Mechan Groep is verheugd met zijn aanstelling: “Wij zijn blij dat Chris het team van Gebr. Bonenkamp komt versterken. Met zijn kennis en specifieke ervaring is hij de perfecte man op deze plek. We hebben dan ook het volste vertrouwen in Chris.”

Mechan Groep is in Nederland onder andere distributeur van de tractormerken Fendt, Massey Ferguson en Valtra. Daarnaast levert het bedrijf een scala aan landbouwwerktuigen en machines voor de groen- en landbouwsector. Gebr. Bonenkamp, met vestigingen in IJsselstein en Tiel, maakt deel uit van de Mechan Dealer Groep. De groeistrategie van Mechan Groep is vervat in de pay-off ‘Equip to Grow’.

0